Menu Close

Barsan Ne fabrikasi?

Barsan Ne fabrikası?

1982’den bu yana entegre lojistik hizmeti sunan Barsan Global Lojistik A.Ş ( BGL ), hızla değişen ve gelişen lojistik dünyasının gereklerini önceden tespit ederek ve bu gelişmelere göre sürekli olarak kendisini geliştirip yeniden yapılandırarak, uluslararası standartlarda bir “Global Lojistik” şirketi haline gelmiştir.

Kamil Barlın kimdir?

Barsan Global Lojistik’in Kurucusu ve sahibi Kamil Barlın, Yılın Sınırları Aşan Lojistik Ödülü’nün Barsan Global Lojistik’in sadece Türkiye değil, yurt dışındaki başarısının da tescili anlamına geldiğini söyledi: Barsan Global Lojistik olarak, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarına hizmet veriyoruz.

Barsan kime ait?

1982 yılında Kamil Barlın tarafından İstanbul Karaköy’de gümrük müşavirlik firması olarak kurulan Barsan, bugün 44 ülkede 80 lojistik merkeziyle ABD’den Çin’e, Avrupa’dan Asya’ya çok geniş bir coğrafyada entegre lojistik hizmet veren bir dünya markası.

Barsan Global Lojistik kaç tırı var?

2012’DEN BERİ 1.350 KAMYON Barsan Global Lojistik bir kez daha filosunu büyütürken tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı.

Lojistik nedir ne iş yapar?

Lojistik; ticari olarak düşünüldüğünde, taleplerinin karşılanmasını bekleyen müşteri, şirket veya kuruluşların gereksinim duydukları ürünlerin üretim noktasından tüketim noktasına aktarılması ve aktarım dahil olmak üzere tüm süreçlerin takip edilmesidir.

Logistics ne demek anlamı?

Türk Dil Kurumu açısından Lojistik kelimesi anlamı, ‘Geri hizmet, geri hizmet ile ilgili’ şeklinde tabir edilmektedir. Aynı zamanda gündelik yaşamda mal ve hizmetlerin sağlanması ya da tedarik edilmesi açısından planlama şeklinde kullanılmaktadır.

Kamil Barlın oğlu kimdir?

Kamil Bey ise eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın sahibi olduğu gümrükleme firmasında çalışıyordu. Barlın çiftinin mutluluğu, 2 Nisan 1984’te dünyaya gelen ve Serkan adını verdikleri oğullarıyla birlikte iyice pekişti.

Asım barlın kimdir?

1950 yılı Denizli doğumludur. İlk orta ve lise öğrenimini Denizli’ de tamamladıktan sonra 1978 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisinden mezun olmuştur. Halen TÜSİAD Gümrük Birliği ve Dış Ticaret Çalışma Gurubu Başkanı ve İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis üyesidir. …

Global lojistik ne demek?

Yurt içi ve uluslararası alanda yük kapsamında bulunan eşya taşımacılığının genel ismi olan lojistik, aynı zamanda üretim, depolama, antrepo, liman işlemleri, gümrükleme ve nakliye gibi iş kollarının bir araya gelerek oluşturdukları sektörel birliğin ismidir. …

Barsan lojistik hangi ülkelerde var?

13 ülkede 16 lojistik merkezimizle hizmet veriyoruz.

  • ÇİN: Shanghai (Merkez), Shenzhen, Ningbo.
  • ENDONEZYA: FİLİPİNLER:
  • GÜNEY KORE: Seul.
  • HİNDİSTAN: Mumbai.
  • HONG KONG: Kwai Chung.
  • JAPONYA: Tokyo.
  • KAZAKİSTAN: Almati.
  • MALEZYA: Selangor.

2 yıllık lojistik okuyan ne olur?

En basit anlatımıyla tüm firmalar ürettikleri ürünü müşteriye ulaştırmak için lojistik sektöründen yararlanırlar. Lojistik mezunları da lojistik firmalarında ve kargo şirketlerinde çalışabildikleri gibi, gümrüklerde, havayolu, denizyolu ve demiryolu şirketlerinde de iş bulabilirler.

Lojistik ne kadar maaş alıyor?

2021 Lojistik Meslek Elemanı Maaşları Lojistik Meslek Elemanı maaşı ortalama aylık 3.560 – TL’dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.250 – TL’dir.

Posted in Blog